WELKOM PICO TOTAALRENOVATIE Contacteer Ons

Onze Diensten

Totaalrenovatie

Is uw huis, woonst, kantoor of winkel toe aan een volledige opfrisbeurt, dan helpen wij u hierin graag verder. Ruwbouw, vloerwerken, technieken, isolatie, afwerking, schrijnwerk, schilderwerk, … Alles in 1 ervaren hand. Voor uw duidelijkheid. Voor uw gemoedsrust. U zal ondervinden dat u bij ons een zorgeloos traject zal doorlopen, van droom over ontwerp en via planning tot aan het eindresultaat. En dat allen voor een eerlijke prijs, binnen een afgesproken budget, en steeds overzichtelijk. Volgt u zeker ons stappenplan, tevens onze missie: Dream. Plan. Create.

Schrijnwerk/maatwerk

Bent u op zoek naar uw nieuwe keuken? Een dressing misschien? Of andere inrichting. Bij Pico Interieur vindt u de nodige kennis en ervaring om uw maatwerkproject te laten realiseren. Kasten op maat, of liever een standaard inrichting? Wij zijn concurrentieel en correct! Een geode detailbespreking, een voorlopige opmeting, duidelijke productieplannen of 3D-weergaves van uw kasten of keuken. Opnieuw, duidelijkheid voorop. Want wat voor ons een dagelijkse bezigheid is, is toch voor u een uniek moment!

Ruwbouw

Met onze vaste partners voeren wij uw uitbouw of nieuwbouw op onze gekende manier. Ook hier volgen we de lijn van de voorbereiding, om via de plannen en meetstaten van de architect een volledige en correcte prijszetting te voorzien. Van zodra u heeft beslist om met ons uw droombouw te realiseren, gaan we met u en uw architect in detail de uitvoeringsplannen voorbereiden. We reserveren meteen een plek in onze planning, om voor u duidelijkheid te scheppen. Op die manier kan u ook de nodige regelingen treffen en voorbereidingen maken.

Consultancy en projectmanagment

Bent u op zoek naar een ervaren projectleider, die voor u het proces kan begeleiden om u op die manier te ontzorgen? Heeft u nood aan een vertrouwenspersoon, die uw wensen en dromen in uitvoering begeleid?
Ook daarin heeft Pico voor u de perfecte formule, bekeken op maat van uw project.

Onze werkwijze

  • Dream and meet!
  • Plan
  • Create

Hoe ziet jouw ideale (t)huis eruit? Wat verwacht je van een verbouwing? Welke dromen hou je er op na? Daar heeft u allicht al veel denkwerk en voorbereiding ingestoken. U heeft meer dan waarschijnlijk enkele duidelijke wensen, die wij graag van u horen.Van afbouw, over isolatie, naar technieken, tot afwerking: elk detail waarover u droomt willen wij laten opnemen in uw ontwerp. Na dit gesprek, voorzien wij een voorlopige opmeting via een plaatsbezoek bij u thuis. Daarop laten we het volledig voorontwerp opmaken door onze interieurarchitecten.

Na de volledige opmeting van de woning, gaat de interieurarchitect dus aan de slag om uw voorontwerp op te maken. Uw project krijgt tevens ook een plaats voor uitvoering in onze up to date planning. Zo kan u voldoende vooraf de nodige zaken regelen of tijdig afspraken maken. Eens het voorontwerp met u in detail werd besproken en conform uw wensen is, zal een definitie uitvoeringsplan worden opgemaakt. Dit uitvoeringsplan is de rode draad om de werken vlot en efficiënt te laten verlopen. Indien gewenst, kunnen o.b.v. het uitvoeringsplan voor u ook 3D-weergaves worden uitgewerkt, zodat u een nog beter beeld krijgt van het eindresultaat, nog vóór dat de verbouwingswerken zijn gestart! Want voorbereiding schept duidelijkheid, en duidelijkheid creëert een tevreden eindklant!

Onze vakmensen vangen de werken aan a.d.h.v. de uitvoeringsplannen. Dag na dag, week na week, zal u mogen ondervinden dat uw totaalproject vlot naar de eindstreep wordt geleid En dit onder leiding van een vaste werf- en projectleider. Zij zorgen er als een ware tandem voor dat uw wensen en uw dromen gerealiseerd worden. Een intensief verbouwingsproces vraagt namelijk een duidelijke en continue opvolging, om zo tot het feestmoment te komen: de oplevering van uw project. Tezamen met de projectleider en de zaakvoerder, wordt uw droomwoning tot in detail overlopen, om u dan als tevreden eindklant van uw woning te kunnen laten genieten…

nl_BENL